Al heel snel bleek dat Luc talent voor koken had, want hij begon uit zichzelf maaltijden te verzorgen voor het personeel. Dit liep al snel verder uit de klauwen, want voor we het wisten bereidde hij thuis hele maaltijden voor het personeel klaar. En dat bleef niet bij één keer per week. Luc nam deze maaltijden in grote pannen en buffetbakken mee naar werk. Iedereen nam een bakje van huis mee om op te scheppen voor diezelfde avond! Luc maakte vaak zoveel eten klaar dat hele gezinnen van de werknemers in de avond genoten van zijn maaltijden. Dat was voor ons het moment om de keuken uit te breiden. We bouwden speciaal voor hem een keuken zodat Luc hier elke vrijdag wat lekkers kan klaarmaken. Van pannenkoeken en soep tot kip met rijst: Luc geeft er altijd zijn eigen unieke twist aan! En dat smaakt én werkt heerlijk.
Tijdens ons 100-jarig bestaan hebben we niet alleen ons jubileum gevierd, maar ook ons hart laten spreken voor het goede doel. Met vreugde delen we dat we tijdens ons feest €11.750 hebben ingezameld voor het Ronald McDonaldhuis.
Onze bedrijfsleider Marco verteld over zijn werkzaamheden bij de Marathon en wat er achter de schermen gebeurd bij het begeleiden van 15.000 deelnemers door de drukke straten van Enschede.
Arjan Kempers viert zijn zilveren jubileum - 25 jaar toegewijd in dienst bij Olde Kalter. Na 25 jaar in dienst is hij nog steeds enthousiast en gedreven. In een interview vertelt hij over zijn tijd bij Olde Kalter. Benieuwd hoe het allemaal begon en wat hij heeft meegemaakt?