Oplossings gerichten diensten

Als uw partner in totaal oplossingen bieden wij diverse werkzaamheden aan om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of het nu gaat om grond- en graafwerkzaamheden, diverse vormen van (container) transporten, ontwerpen van verkeersplannen óf het plaatsen van verkeersafzettingen. Wij bieden een breed scala aan diensten aan om aan al uw projectvereisten te voldoen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw project.


Van niets tot iets met Olde Kalter

Bij Olde Kalter geloven we in het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten. We luisteren naar uw behoeften en bieden oplossingen die passen bij uw budget en tijdschema. We zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen budget wordt voltooid, zonder in te boeten aan kwaliteit. Olde Kalter is gespecialiseerd in het begeleiden van klanten bij het realiseren van hun projecten. Of u nu een fundering wil laten uitgraven, uw tuin wilt omspitten, gescheiden afval wil inzamelen, of een verkeersplan wil laten ontwerpen. Wij helpen u van niets, naar iets. 


Projecten

Wij hebben alle certificaten in huis

Bij Olde Kalter vinden we veiligheid en kwaliteit van het grootste belang. Daarom hebben we alle certificaten en accreditaties in huis om ervoor te zorgen dat we aan de vereisten normen voldoen. Onze medewerkers zijn allemaal getraind en gecertificeerd in hun vakgebied. We werken volgens de geldende normen en richtlijnen, en zijn we in het bezit van alle relevante certificaten. Zo zijn we onder andere gecertificeerd voor VCA*, ISO 9001 en BRL 9101 verkeersmaatregelen. Naast deze certificaten hebben we ook de benodigde transport vergunningen zoals de NIWO en verzekeringen om ervoor te zorgen dat we aan alle wettelijke eisen voldoen. We zijn trots op onze certificeringen en blijven ons inzetten voor continue verbetering en innovatie.


Certificering