Transport

We hebben een gevarieerd wagenpark en kunnen daardoor diverse vormen van vrachtwagentransport aanbieden. Elk geschikt voor verschillende soorten goederen, containertransporten en transportbehoeften. Naast uw behoeften als klant vinden wij het ook belangrijk dat goederen, materialen, producten en grondstoffen worden vervoerd met minimale impact op het milieu. Wij werken daarom zoveel mogelijk met vrachtwagens met moderne Euro 6-motoren. Door te kiezen voor milieuvriendelijk transport kunnen we de impact op het milieu verminderen en bijdragen aan een duurzamere samenleving!

Gevarieerd wagenpark

Wij hebben een gevarieerd wagenpark en bieden daardoor diverse vormen van vrachtwagentransport aan, zoals: 

  • Containertransport

  • Nationaal wegtransport

  • Autolaadkraan transport

  • Zand- en Grondtransport

Contact opnemen

Container transporten

Wij beschikken over verschillende soorten container vrachtauto’s, zoals: portaal-arm-auto’s en kabelliftauto’s. Wij hebben containers van diverse soorten en maten. Zo hebben we containers van 3m³, 6m³, 10m³ (open en gesloten) 12m³ , 20m3, 30m3 en 40m3. Ook zijn wij in het bezit van diverse opslag containers. Deze worden vaak gebruikt voor het opslaan van (bouw)materialen tijdens een verbouwing of verhuizing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Altijd in
samenwerking

Autolaadkraan transport

Autolaadkraan transport is een veelzijdige en handige manier voor het vervoeren en leveren van goederen zoals; bouwmaterialen, machines, containers, bigbags. Maar ook het leveren van zand- en grond op plekken waar je niet kunt kiepen. Het biedt een efficiënte, veilige en kosteneffectieve manier om goederen te vervoeren en te verplaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Zand- en grond leveringen

Het leveren van zand en grond in vrachtwagens gebeurt meestal door middel van bulktransport. Bij aankomst op de bestemming wordt de vrachtwagen geleegd op een locatie waar het zand of de grond nodig is. Dit kan bijvoorbeeld een bouwplaats zijn, waar het materiaal wordt gebruikt voor het aanleggen van wegen of funderingen. De lading wordt dan met behulp van een kiepmechanisme uit de laadruimte gestort. Wij leveren diverse soorten zand, grond, grind en puingranulaten, vanaf 1m3 t/m 20m3. 

Webshop