Olde Kalter containerverhuur Losser

Bekijk onze containers

Het huren van een afvalcontainer kan u heel wat onrust en zorgen besparen. Een verbouwing brengt nu eenmaal puin en afval met zich mee en het zelf naar de stort brengen is geen eenvoudige klus. Ondeskundig geladen aanhangertjes hebben al voor heel wat veiligheidsproblemen gezorgd, om nog maar niet te spreken van de tijd en de energie die het u kost. Met het containerverhuur van Olde Kalter is dat makkelijk te verhelpen. En om het geld hoeft u het niet te laten, want wij zijn scherp geprijsd.

Waarom de hulp inroepen van containerverhuur Olde Kalter?

  • Wij verhuren afvalcontainers voor alle mogelijke projecten en allerlei soorten afval
  • U kunt kiezen uit de containers die precies geschikt zijn voor uw project (1-30m3)
  • Alle gangbare containers mogelijk. (Lees: Open, gesloten en opslagcontainers)
  • Goed betaalbaar voor uitstekende service
  • Vóór 11 uur besteld, binnen 48 uur geleverd
  • U gaat in het weekend aan het werk? Levering op zaterdag tot 12 uur

Olde Kalter: Containers voor zakelijk en privé.

Hoe werkt het?

Een container bestellen bij Olde Kalter is eenvoudig. Als u bestelt via onze website wordt u op een heldere manier door het proces geleid zodat u zonder problemen precies die container bestelt die u nodig heeft. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij de bestelling en geven degelijk advies over welke container het beste past bij uw project.

Goed om te weten

Niet alles mag zomaar in de afvalcontainer. Op onze website vindt u daar duidelijke informatie over. Stopt u de container niet te vol. Vanwege veiligheidsnormen mag uw lading niet hoger zijn dan maximaal 20 cm boven de rand. Het is niet noodzakelijk, maar misschien het overwegen waard, om ‘s nachts een zeil over uw container te plaatsen. Helaas is de kans groot dat buurtbewoners hun kans waarnemen om uw container vol te stoppen met rommel die niet van u is.

Tenslotte

Wij werken in de gehele regio, dus ook als u niet woonachtig bent in Losser, maar wel in de regio, komen wij graag bij u langs. Andere vragen of wensen met betrekking tot afvalcontainers of containerverhuur? Het moet wel heel gek lopen als wij u niet verder kunnen helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.