Over ons


Olde Kalter Containerverhuur- en Grondwerken B.V.

Oldekalter BV. leunt op een traditie van bijna 100 jaar ervaring. In 1923 officieel begonnen als een eenmanszaak met paard en wagen is er gedurende die periode hard gewerkt aan eigen ontwikkeling van grondwerk, container transport en verkeer en mobiliteit.

Multifunctioneel familiebedrijf
Thans biedt Olde Kalter werk aan 28 mensen en is specialist in deze sectoren van middelgrote omvang. Dankzij de motivatie en multifunctionele instelling van ons familiebedrijf en haar werknemers zijn wij dan ook in staat u op een accurate wijze te bedienen.

Uiteraard hebben het milieu, de veiligheid en het welzijn hierbij constant onze aandacht, wat als VCA gecertificeerd bedrijf vanzelfsprekend is. Olde Kalter BV bedient een breed klantenbestand, in zowel de particuliere sector als voor bouwaannemers, wegenbouwers, hoveniers, productiebedrijven alsook gemeentelijke- en overheidsinstanties. Vrijblijvend adviseren wij u gaarne betreffende uw wensen en kunnen u van een passende offerte voorzien.

Olde Kalter Verkeer- en Mobiliteit B.V.

Door onze ruime ervaring in het ondersteunen van werken op Rijks- en provinciale wegen met tijdelijke verkeersafzettingen en bebording, voor aannemers, gemeentes en overheidsinstellingen zijn wij in staat om goede en verkeersveilige afzettingen te plaatsen en/ of te begeleiden conform CROW richtlijn en eisen BRL9101.

Calamiteiten service
Met onze flexibele, gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn wij tevens in staat een 24 uurs calamiteiten service aan te bieden, waarbij we werken volgens de VCA veiligheidsnorm en eisen BRL9101. Al onze medewerkers zijn conform de daarvoor geldende voorschriften opgeleid voor het toepassen van tijdelijke verkeersmaatregelen en in bezit van de certificaten VCA, “verkeersmaatregelen BRL9101” en “Veilig werken langs autosnelwegen”.

Promotiefilm

Olde Kalter in beeld

Olde Kalter B.V.


Voor verhuur van containers, big-bags & bouwhekken

074 - 24 35 548