Grond- en sloopwerken

Wij zeggen zelden dat iets niet kan. We zijn erg flexibel en denken dan ook graag met u mee over de juiste oplossing. We kunnen wel zeggen dat we in bijna 100 jaar een schat aan kennis en ervaring hebben opgedaan met grondverzet.

Daarom zijn wij bij uitstek een perfecte partner voor uw project. Voor de meest uiteenlopende grond- en sloopwerken hebben wij een variëteit aan machines en vrachtauto’s. Hierdoor zijn wij in staat om op bijna alle mogelijke locaties, zowel groot als zeer klein, de benodigde werkzaamheden machinaal uit te voeren.

Ook zijn we in staat om alle benodigde transporten gerelateerd aan grond- en sloopwerk en containerverhuur zelf uit te voeren. 

Projecten

Grondwerken

Het aannemen en uitvoeren van diverse werken, kleinschalig en in projectvorm zitten in ons pakket, te weten:

  • Graafwerkzaamheden en grondverbeteringen bij bouwputten van woningen en gebouwen

  • Diverse soorten zand en grond leveringen van 1m3 t/m 20 m3

  • Fundaties voor diverse verharingen en bestratingen

  • Aanleg rioleringen en drainagewerken

  • Rooi- en spitwerken in tuinaanleg en groenonderhoud

  • Rooien (opschonen van tuinen)

  • Opnemen en afvoeren van oude bestratingen

  • Machine verhuur

Contact opnemen

Sloopwerken

Sloopwerkzaamheden tot middelgrote omvang kan eveneens door ons worden uitgevoerd. Denk hierbij aan kleine sloopwerken van onder andere woningen en bedrijfspanden, maar ook het opbreken van (erf) verhardingen, verwijderen van vloerfundatie’s en kelders. Met het gebruik van elektrisch- en hydraulische gereedschappen (hydraulische hamers en sorteerders in verschillende afmetingen), zowel handmatig als gemonteerd op machines van diverse afmetingen afgestemd, worden deze werken vakkundig uitgevoerd. Tevens kunnen de machines worden voorzien van een overdrukfilter-installatie.

Contact opnemen

Voor elke toepassing het juiste zand en grond

Verhardingen

Olde Kalter heeft ruime ervaring in het toepassen en aanbrengen van alle soorten bestratingen en verhardingen. Zowel voor particulier, aannemers en gemeenten zoals:

Elementenverhardingen
- Sierbestratingen, klinkerbestratingen, stelconplaten.

Losse verharding
- Diverse soorten (sier) grind/split, menggranulaten. 

Contact opnemen

Altijd in
samenwerking