Afvalbeheer

Er zijn verschillende methoden voor afvalbeheer, waaronder storten, verbranding en recycling. Voor het afvoeren, verzamelen, opslaan en transporteren van afvalstoffen op een veilige en milieuvriendelijke manier bieden wij diverse mogelijkheden aan. Er zijn verschillende methoden voor het afvoeren van afval, afhankelijk van het type afval en de beschikbare middelen. Benieuwd naar de mogelijkheden en welke manier van opslaan- en afvoeren het best bij uw bedrijf, onderneming of klus past? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval kan afkomstig zijn van allerlei soorten bedrijven en organisaties, zoals kantoren, fabrieken, restaurants, winkels, ziekenhuizen, scholen en overheidsinstellingen. Het is belangrijk om bedrijfsafval op een verantwoorde en duurzame manier te beheren om de impact op het milieu te minimaliseren en te voldoen aan de wettelijke voorschriften voor afvalbeheer. Wij kunnen een afvalbeheerplan opstellen om ervoor te zorgen dat het afval op een verantwoorde manier wordt verzameld, opgeslagen, vervoerd en verwerkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Gemakkelijk een container bestellen

01
Kies je container

Kies een container die past bij uw klus of verbouwing. We hebben ze in allerlei soorten en maten!

02
Gegevens invoer

Vertel ons wie je bent en waar we naartoe moeten komen. We leveren in heel Twente. 

03
Levering container

Betaal direct online en de rest gaat vanzelf.

04
Container vol?

Voer uw ordernummer en e-mailadres in en de container wordt binnen 2 werkdagen opgehaald. 

Perscontainers

Perscontainers worden gebruikt om afvalmateriaal te comprimeren. Dit kan een efficiënte manier zijn om afval te beheren en te verminderen. Er zijn verschillende soorten perscontainers beschikbaar, variërend van klein tot groot. De meeste persen hebben een laadopening waar het afvalmateriaal in wordt geladen, waarna het wordt samengeperst door een persplaat of een hydraulisch systeem. Perscontainers worden vaak gebruikt in commerciële en industriële omgevingen waar grote hoeveelheden afval worden gegenereerd, zoals supermarkten, fabrieken en distributiecentra. Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van perscontainers, waaronder het verminderen van de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd, het minimaliseren van transportkosten en het verbeteren van de efficiëntie van afvalverwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Voor elk materiaal de juiste oplossing

Big bags

Big bags zijn fexibele zakken die worden gebruikt voor het transporteren, opslaan en verplaatsen van bulkgoederen en materialen. Big bags zijn ideaal voor het afvoeren van afvalstoffen; wanneer je te weinig ruimte hebt voor een container of nét te niet genoeg afval hebt voor een container. Ook voor het opslaan en vervoeren van materialen zoals zand, grind, cement, granulaten, andere bulkgoederen. De zakken hebben hijslussen, waardoor ze gemakkelijk over schuttingen of andere obstakels gehesen kunnen worden. 


Webshop

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn grote gelosten containers die worden gebruikt voor het opslaan en vervoeren van goederen en materialen. Wij verhuren opslagcontainers van 20 ft. (30 m3). Opslagcontainers worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals de opslag van materialen en goederen op bouwplaatsen, tijdelijke opslag van huisraad bij verhuizingen, opslag van apparatuur en voorraden voor bedrijven en organisaties en opslag van seizoensgebonden materialen zoals tuinmeubelen en sportuitrusting. Opslagcontainers zijn een kosteneffectieve en efficiënte oplossing voor opslagproblemen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden geplaatst. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Rolcontainers

Rolcontainers zijn grote, mobiele containers die vaak worden gebruikt voor afvalbeheer op bedrijfslocaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden vaak gebruikt voor het beheer van afval van bedrijven, winkels en instellingen. Ze zijn ideaal voor bedrijven en instellingen die grote hoeveelheden afval en recyclingmaterialen produceren. Ze worden veelal ingezet voor magazijnen, opslagruimtes en andere plaatsen waar goederen moeten worden opgeslagen en gemakkelijk toegankelijk moeten zijn. Kortom, rolcontainers zijn handige en veelzijdige transportmiddelen die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden in verschillende sectoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Altijd in
samenwerking

Voor zowel particulier als bedrijf

Met ruim 35 jaar ervaring in afval en containertransport weet Olde Kalter B.V. waar het om draait bij de klant. Wij bedienen daarom ook een breed klantenbestand, in zowel de particuliere sector als voor bouwaannemers, wegenbouwers, hoveniers, productiebedrijven alsook gemeentelijke- en overheidsinstanties. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze relaties en adviseren u vrijblijvend over welke afvalstroom en container het best bij uw bedrijf, onderneming of klus past.