Olde Kalter containerverhuur Oldenzaal

Bekijk onze containers

Een verbouwing of renovatie is nooit eenvoudig en u krijgt vrijwel direct te maken met overtollig puin en afval. Dat kunt u zelf naar de stort brengen, maar dat kost tijd en kostbare energie. 
Voor Oldenzaal en omstreken biedt Olde Kalter u een eenvoudige oplossing. Bij ons kunt u goede en voordelige containers huren. Olde Kalter is reeds 90 jaar actief op dit gebied en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat aan al uw verwachtingen kan voldoen.

Waarom een afvalcontainer bij Olde Kalter?

  • Afvalcontainers voor hout, puin, grond, tuinafval of huisraad
  • Wij verhuren zowel grote als kleine containers (1-30 m3)
* Alle gangbare container types beschikbaar (Open, gesloten en opslagcontainers)
  • Scherp geprijsd (Geen verrassingen nadien)
  • Vóór 11 uur besteld, binnen 48 uur geleverd.
  • Levering mogelijk op zaterdag (tot 12 uur)
  • Wij verhuren zowel aan bedrijven als aan particulieren

Hoe werkt het?

Bij Containerverhuur Olde Kalter kan het haast niet makkelijker. Op onze website wordt u eenvoudig door het hele proces heengeleid en bepaalt u zelf welke container het beste bij uw project past. Hierbij kunt u keuzes maken uit de afmetingen en het type en wordt duidelijk aangegeven wat er wel en niet in de container mag.

Misschien bestelt u liever telefonisch?
Dat kan. Onze medewerkers staan volledig tot uw beschikking en helpen u graag verder.

Goed om te weten

Als u de container te vol stopt loopt u het risico dat deze niet kan worden meegenomen vanwege het veiligheidsaspect. Het wordt daarom aangeraden de container niet voller te stoppen dan tot 20 cm boven de rand. Soms is het raadzaam uw container ‘s nachts af te dekken met zeil. Het gebeurt regelmatig dat omwoners spullen in een container gooien die er niet in thuis horen. U woont niet in Oldenzaal, maar heeft toch een container nodig? Wij leveren in de hele regio, en komen graag bij u langs.

Tenslotte

Misschien heeft u nog vragen over de containerverhuur of de afvalcontainers van Olde Kalter die nog niet beantwoord zijn of misschien heeft u specifieke wensen of noden.
Belt u ons dan gerust op. Containers zijn onze branche, wij zijn een innovatief bedrijf en er is overal wel een oplossing voor te vinden. U bent van harte welkom.