Olde Kalter containerverhuur Hengelo

Bekijk onze containers

Containerverhuur Hengelo Olde Kalter. Eindelijk kunt u beginnen met die verbouwing of de broodnodige renovatie van uw tuin, maar wat doet u met al dat puin of het tuinafval? 
Olde Kalter is gespecialiseerd in containerverhuur en werkt in de regio van Hengelo. Wat is er eenvoudiger dan een stevige container, netjes voor de deur geplaatst en ook nog eens op tijd geleegd en opgehaald. Met de containerverhuurservice van Olde Kalter wordt uw project een stuk makkelijker.

Wat zijn de voordelen van een afvalcontainer bij Olde Kalter?

  • Wij leveren afvalcontainers voor hout, puin, grond, tuin of huisraad
  • Afvalcontainers met verschillende inhoudsmaten, afhankelijk van wat u nodig heeft 
* Alle gangbare containertypes voorradig: Open, gesloten of opslagcontainers
  • Wij zijn niet duur. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW
  • Vóór 11 uur besteld, binnen 48 uur geleverd
  • Levering ook mogelijk op zaterdag (tot 12 uur)
  • Wij leveren aan bedrijven en aan particulieren

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig om via de website de juiste container te bestellen. Op onze site staat alles overzichtelijk aangegeven. U kunt eenvoudig niet verkeerd gaan.

Liever bellen?
Een telefonische bestelling is ook goed mogelijk. Belt u ons gerust als u uw specifieke situatie liever persoonlijk doorspreekt met een van onze medewerkers.
Wij helpen u graag.

Goed om te weten

Stop de container niet te vol. Afvalcontainers mogen in principe niet hoger beladen zijn dan tot maximaal 20 cm boven de rand. Dit om veiligheidsproblemen te voorkomen. Als u uw container te vol hebt zitten bestaat de kans dat deze niet meegenomen kan worden. Niet alles kan zomaar in elke container gegooid worden. U wordt daarin tijdens het bestelproces wegwijs gemaakt.

Tenslotte

U woont niet in Hengelo? Olde Kalter levert in de hele regio, dus dat is geen enkel probleem. Mocht u specifieke vragen of wensen hebben en u hebt het antwoord nog niet op onze site gevonden, dan kunt u ons gerust bellen. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en wij geven u graag vrijblijvend advies over al uw vragen met betrekking tot containerverhuur.