Olde Kalter containerverhuur Enschede

Bekijk onze containers

Bent u bezig met een verbouwing, een renovatie of een tuinvernieuwing? Dat heeft heel wat voeten in de aarde en bovendien zit u al snel tot over uw oren in het puin. U kunt het natuurlijk zelf naar de stort brengen, maar dat is geen eenvoudige klus. Familiebedrijf Olde Kalter biedt u een gemakkelijke en goed betaalbare oplossing. Containerhuur voor de regio Enschede was nog nooit zo gemakkelijk.

Bij Olde Kalter kunt u vrijwel elk type container huren

  • Afvalcontainers voor tuinafval, hout en puin, maar ook voor opslag
* Verschillende inhoudsmaten, afhankelijk van wat u nodig heeft (1-30m3)
* Zowel open als gesloten containers beschikbaar
  • Scherp geprijsd (all-in)
  • Vóór 11 uur besteld, binnen 48 uur geleverd.
  • Al onze prijzen zijn inclusief BTW
  • Plaatsing of ophalen ook mogelijk op zaterdag tot 12 uur
  • Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren

Hoe werkt het?

U kunt eenvoudig een afvalcontainer bestellen via onze website. U kunt dan een type en een formaat kiezen, afhankelijk van het doel waar de container voor gebruikt gaat worden. Wij geven u een duidelijk overzicht van wat er wel en niet in de afvalcontainer mag.
Zo wordt het bestellen een fluitje van een cent.

Maar misschien bespreekt u de situatie liever persoonlijk met een van onze medewerkers. Dat is geen enkel probleem. U kunt uw bestelling ook telefonisch plaatsen.

Goed om te weten

Uit veiligheidsoverwegingen mogen de afvalcontainers niet hoger beladen worden dan tot maximaal 20 cm boven de rand.

Heeft u een afvalcontainer nodig, maar woont u niet in Enschede zelf? Dat is geen enkel probleem. Wij werken in de hele regio.

Mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn een klantvriendelijk bedrijf en willen er graag alles aan doen om u een goede en betrouwbare service te verlenen en als het enigszins mogelijk is kunnen we er wel een mouw aan passen.

Meer weten? U bent bij ons van harte welkom en wij geven u graag vrijblijvend advies over al uw vragen met betrekking tot containerverhuur.