Olde Kalter containerverhuur Borne

Direct bestellen

Opgeruimd staat netjes
Waarom zou u zichzelf onnodig in het zweet werken bij een verbouwing of renovatie, als wij u veel van het noodzakelijke, doch minder aantrekkelijke werk uit handen kunnen nemen? En duur hoeft dat helemaal niet te zijn. Zelf puin, tuinafval of huisraad naar de stort brengen is lastig en niet altijd een optie. Olde Kalter zet bij u een container op maat voor de deur en haalt die weer op als u klaar bent. Geen gedoe met aanhangwagentjes en het vuil is meteen opgeruimd.

Waarom de hulp inroepen van containerverhuur Olde Kalter?

  • Voor elk project hebben wij de juiste container
  • Containers in diverse afmetingen beschikbaar (1-30m3)
  • Wij verhuren open en gesloten afvalcontainers, alsmede opslagcontainers
  • Voor het geld hoeft u het niet te laten. Wij zijn goed geprijsd
  • Vóór 11 uur besteld, binnen 48 uur geleverd
  • Levering op zaterdag mogelijk tot 12 uur.

Containerverhuur in Borne voor zowel zakelijk als privé-gebruik

Hoe werkt het?

Het huren van de benodigde container is een eenvoudige klus.

U kunt bestellen via onze website. U wordt dan op een duidelijke manier door het bestelproces heengeleid zodat u precies de juiste container bestelt. U kunt eigenlijk niet fout gaan. Mocht u liever telefonisch bestellen, dan is dat geen enkel probleem. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het bestellen van een container die precies aansluit op uw noden.

Goed om te weten

Niet elke container is hetzelfde. En niet alles mag zomaar in de containers gegooid worden. Tijdens het bestelproces wordt u langs een pagina geleid waarop duidelijk staat aangegeven wat er wel en niet in de verschillende containers mag. Ook moet u letten op de lading. Veiligheidsvoorschriften bepalen dat een lading niet hoger dan 20 cm boven de rand mag uitsteken. Vraag ons dus tijdig om de container te komen legen. Voorkomen is beter dan genezen.

Tenslotte

U woont niet in Borne, maar wel in de regio. Geen probleem. Wij leveren in de hele regio, en komen graag bij u langs. Mocht u nog vragen hebben over het containerverhuur van Olde Kalter, belt u dan gerust. Wij staan u graag te woord en proberen al uw vragen naar tevredenheid te beantwoorden.