Verhuur


Bouwhekken

Olde Kalter heeft een groot aantal bouwhekken in de verhuur. Deze hekken kunnen gebruikt worden voor tijdelijke afrastering van o.a. bouw- en sloopterreinen etc. Bouwhekken hebben een afmeting van 3,50 m breed x 2,00 m hoog en worden compleet geleverd met voet en klem. De hekken zijn opgeslagen in opslag- / transportbokken van 25 stuks / bok.

Rijplaten

Tevens hebben we een groot aantal stalen en kunststof rijplaten. Deze worden toegepast ter bescherming van straatwerk wanneer er met auto’s of machines overheen gereden moet worden, maar ook voor toegankelijkheid bij slechte of drassige ondergrond. Platen zijn er in diverse verschillende afmetingen en diktes. Deze platen kunnen wij voor u door ons op locatie gelegd worden.

Hoogwerker

Naast verhuur van bouwhekken- en rijplaten, kunt u bij ons ook een hoogwerker huren. De hoogwerker wordt alleen verhuurd inclusief chauffeur die de hoogwerker bediend. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 23 meter en een zijdelings bereik van 18,10 meter en kan daardoor ingezet worden voor allerlei diverse soorten werkzaamheden.

Calamiteiten

De bouwhekken zijn uitermate geschikt om bij calamiteiten/incidenten de locatie af te schermen. Deze kunnen afgeroepen worden via onze calamiteiten service.

Olde Kalter B.V.


Voor verhuur van containers, big-bags & bouwhekken

074 - 24 35 548